3de editie Babs! Festival

Het begint een mooie traditie te worden!

Op 9 mei 2018 vieren we weer uitbundig de vriendschap met het Babs!Festival. Een sfeervol en kleinschalig muziekfestival in het parkje naast de Groene Engel in Oss. Babs zal die avond samen met een uitgelezen gezelschap aan muzikanten en andere zangers en zangeressen een welluidende ode aan de vriendschap brengen.

Lekker vanuit het werk naar het Babs!festival dat tot 24.00 uur duurt. Om 18.00u start DJ Simone, het dak gaat er af, los gaan op de dansvloer en een hapje eten bij de foodtrucks. Als Babs rond 23.00u ophoudt neemt DJ Simone het stokje over. Tot 0.00u kun is het feest in het park, daarna kun je doorgaan bij de buren. Aansluitend aan het festival start namelijk het programma in de zaal van Groene Engel. Gratis entree en de mogelijkheid om je Festival-muntjes nog even op te maken, want daarmee kan je gewoon in de Groene Engel betalen.

Nog

tot het Babs! Festival

Het feest van de vriendschap

Breng je vriend, vriendin, kameraad, kornuit, makker, maat, gabber, mattie of bro mee naar het Babs!Festival. En vier op 9 mei de vriendschap samen met Babs en haar muzikale vrienden. Aankoop van een kaartje, geeft toegang voor 2 personen. Want vriendschap is samen delen, samen beleven, samen feesten en vooral samen muziek maken.

Nodig je beste vriend uit!
Wil je aanwezig zijn bij het Babs! Festival? Koop snel je tickets.

Sponsor worden?

Heb je interesse om sponsor te worden van dit leuke festival?
Neem dan een kijkje op onze Sponsor worden pagina voor een overzicht van de verschillende sponsorpakketten.